به گزارش ایکنا از آذربایجانغربی، محفل اُنس با قـرآن کریـم و بزرگداشت شهدای اقتدار با عنوان «به سوی فتح» روز گذشته، ۱۸ تیرماه با حضور اقشار مختلف مردم در یادمان شهدای گمنام میاندوآب برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین حمید حسنزاده امامجمعه میاندوآب در این مراسم بر لزوم استفاده از معارف قرآن در زندگی انسانها اشاره و اظهار کرد: همه معضلات و مشکلات فردی و اجتماعی جوامع بشری در دوری از معارف قرآن و اهل بیت(ع) بوده و تنها راه حل این مشکلات رجوع به این معارف و آموزهها است.
وی افزود: قرآن شفای دردهای فردی و اجتماعی بشری است و استفاده از قرآن بسته به درک، فهم و انس هر شخص با قرآن است.
امام جمعه میاندوآب گفت: اجرای این نوع مراسم قرآنی و فرهنگی در سطح شهر و توسعه فعالیتهای قرآنی در سطح شهر اهمیت زیادی در ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه دارد.
تلاوت قرآن، قرائت زیارت عاشورا، مداحی، مرثیهسرایی، سخنرانی و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام اقتدار (شهیدان سجاد بختیاری و علیرضا خدادادی) از جمله برنامههایی بود که در این مراسم معنوی اجرا شد.
انتهای پیام